Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-29@10:41:56 GMT

همه چیز درباره بازیگر محبوب سریال پایتخت /تصاویر

تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۰۵۵۸۹۸

پایتخت یکی از سریال های طنز و بسیار محبوبی است که توانسته در چند سال گذشته  و امسال محبوبیت خاصی بین مخاطبانش پیدا کند.  از جمله این جذابیت ها نقش فهیمه  است که  به خوبی ایفا شده است. 

نسرین نصرتی در نقش فهیمه به عنوان   یک زن شمالی به خوبی توانسته در دل مخاطبان جا باز کند.  شخصیتی آرام و در عین حال ساده و خوش لهجه که فیلم را بیش از پیش جذاب تر می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این خبر از باشگاه خبرنگاران جوان با ما همراه شوید تا با "بازیگر نقش فهیمه در سریال پایتخت" بیشتر و بهتر آشنا شوید.

بیوگرافی فهمیه پایتخت ( نسرین نصرتی)

نسرین نصرتی در سال ۱۳۵۵ در تهران به دنیا آمده است و هم اکنون 42 سال  دارد و در تهران  نیز زندگی می کند.

وی دارای دیپلم فنی حرفه ای هنر و دانشجوی انصرافی رشته طراحی پارچه و لباس  در مجارستان است. نسرین نصرتی بازیگر نقش فهیمه در پایتخت پیش از بازیگری به عنوان منشی صحنه فعالیت می کرده است.  بعد ها به این رشته روی آورده و توانسته چندین جایزه را نیز دریافت کند. پدر و مادر وی  اصالتا اهل استان مازندران و شهر لاهیجان هستند.

فهمیه پایتخت از چه زمانی وارد عرصه بازیگری شده است؟

نصرتی در پاسخ به این سوال می گوید از قبل به بازیگری علاقه داشتم ولی قصد جدی برای شروع آن را نداشتم، همه چیز به صورت اتفاقی شروع شد.

شروع فعالیت هایش در هنر  به سال ۱۳۸۰ با سمت منشی صحنه تئاتر با پیشنهاد دوستش بر می گردد و در نبود یکی از بازیگران نقشی را بازی کرد که مورد اقبال قرار گرفت. در همین مسیر از او برای بازی یک نقش دعوت به عمل می آید و از آن جا  سرنوشتش تغییر می کند.

اولین تجربه حرفه ای نسرین نصرتی بازیگر نقش فهمیه در پایتخت

پس از چند سال  در دفتر بازیگری سیروس الوند با انتخاب دستیار وی برزو نیک نژاد  برای سریال تا ثریا سیروس مقدم در سال ۱۳۹۰ انتخاب و بازی کرد.

مشهور شدن با سریال محبوب پایتخت

بی شک می توان معروفیت نسرین نصرتی را  در سریال پایتخت دانست. او با بازی نقش فهمیه در پایتخت  توانست به شدت در بین مردم شناخته و محبوب شود. این بازیگر از فصل دوم سریال وارد بازی شده و تا آخرین فصل ها نیز همراه این تیم بود.

نحوه ازدواج نسرین نصرتی

نام همسرش سام پاک پیکار است. آنها در سال ۱۳۸۸ بعد از ۱۰ سال آشنایی  با یکدیگر ازدواج کرده اند. نحوه آشنایی شان نیز به یک مهمانی خانوادگی مربوط می شود.هم چنین این زوج دوست داشتنی در سال ۱۳۹۵ صاحب فرزند دختر به نام سوفی شده اند.

 

همسر واقعی بازیگر نقش فهمیه در پایتخت و حمایت های او از هنر همسرش

همسر نسرین نصرتی  در عرصه بازیگری فعالیتی ندارد  و حرفه اش مرتبط به هنر نیست. اما به گفته خانم نصرتی وی طرفدار هنر و حرفه  بازیگری است. به همین دلیل در کارها نیز  از او حمایت های لازم را می کند و  در نهایت احترام زندگی مشترکشان را می گذارند. 

چرا نسرین نصرتی کم کار است؟

نصرتی در جواب این سوال می گوید:  من آدم کم کاری هستم و هر نقشی را برای بازی نمی پذیرم و نقشی را قبول می کنم که دوست دارم آثار خوبی داشته باشد.

ساده زیستی فهمیه بازیگر پایتخت

نسرین نصرتی در رابطه با زندگی خصوصی اش می گوید: بسیار  ساده زیستم  و  اوقاتی را که سر کار نمیرم در خانه به انجام کارهای شخصی و روزمره ام می پردازم و این سبک ساده زندگی ام را خیلی دوست دارم.

افتخارات و جایزه های دریافتی نسرین نصرتی

  وی در سال ۱۳۹۵ برنده تندیس جشن حافظ  به عنوان بازیگر کمدی زن شده است.

 

 

رزومه هنری نسرین نصرتی  در آثار مختلف اعم از فیلم ، تئاتر، نمایش نامه و دستیارکارگردان  بازی نسرین نصرتی در فیلم های پایتخت ۵ - سیروس مقدم محمد رسول‌الله - مجید مجیدی پایتخت ۴ - سیروس مقدم شاید برای شما هم اتفاق بیفتد پایتخت۳ - سیروس مقدم پایتخت ۲- سیروس مقدم تا ثریا- سیروس مقدم زخم شانه حوا-حسین قناعت پانزده و یک روز- گلچهر دامغانی روشنایی‌های شهر- مسعود کرامتی و خداوند عشق راآفرید- مسعود شاه‌محمدی رو به آسمان- بیژن میرباقری آینه- نوید میهن‌دوست کارآگاهان- حمید لبخنده شهر زیبا- امیر حیدرپور شانس زندگی- بیژن میرباقری حمکت پنهان-مجید تربتی عطش-مجید تربتی معصومه-سیدمحسن یوسفی سی امین روز-جوادافشار سیب سنجد سمنو-فریدون فرهودی درآغاز یک روز-بهرام توکلی  نصرتی به عنوان دستیارکارگردان درآثار زیر نمایش «سکوت» حسین مهکام، تئاتر شهر، تالار سایه؛ ۱۳۸۵ نمایش «اتاق رؤیا» افروز فروزند، تئاترشهر، تالار نو؛ ۱۳۸۱ بازی در تئاتر نمایش «من خیال تو نیستم» حمید شریف‌زاده؛ جشنواره مقاومت، چهارسو؛ ۱۳۹۲ نمایش «خداحافظی نکن» مسعود طیبی؛ کارگاه نمایش؛ ۱۳۹۰ نمایش «لابی» بیتا الهیان، جشنواره بانو. کارگاه نمایش؛ ۱۳۸۹ نمایش «رازماهی آکواریوم آقای ژان» احمدایرانی خواه، جشنواره رضوی. قشقایی؛ ۱۳۸۷ نمایش «جنایات قلب» بیتا الهیان، جشنواره بانو. حوزه هنری؛ ۱۳۸۷ نمایش «دودلقک و نصفی» وحید آقاپور، جشنواره فجر. تالار مولوی-اصلی؛ ۱۳۸۵ نمایش «خانه پدری» هومن برق‌نورد، فرهنگسرای بهمن ـ خانه نمایش؛ ۱۳۸۶ نمایش «کاکتوس» مسعود طیبی؛ تالار مولوی؛ ۱۳۸۷ نمایش «تنها راه ممکن» محمد یعقوبی، تئاترشهر، تالار سایه؛ ۱۳۸۴ نمایش «فاخته‌ها» محمد محمود سلطانی، تالار مولوی؛ ۱۳۸۴ نمایش «نجواهای نانوشته» نرگس هاشم‌پور، تئاترشهر، تالار سایه؛ ۱۳۸۳ نمایش «قهوه تلخ» شبنم طلوعی تئاترشهر، تالار سایه؛ ۱۳۸۲ نمایش نامه خوانی توسط این بازیگر ازبیت المقدس تااریحا-بیتا الهیان-تالار حافظ ۱۳۹۲ روایت‌های ساده از زندگی روزمره-پیروزکرمی-پارین ۱۳۹۱

 

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: پایتخت دیپلم پدر و مادر استان مازندران تئاتر بازی ازدواج عشق بازیگر ایرانی سریال پایتخت نسرین نصرتی فهیمه پایتخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۰۵۵۸۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فروش نمایش «گالیله» از مرز ۷۰۰ میلیون گذشت

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، آمار فروش و تعداد تماشاگران نمایش‌های مجموعه تئاترشهر، تالار هنر و همچنین تماشاخانه سنگلج تا پایان روز جمعه ۷ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ اعلام شد.

نمایش «گالیله» به کارگردانی شهاب‌الدین حسین‌پور که از ۲۹ فروردین در تالار اصلی با ظرفیت ۵۷۹ مخاطب و قیمت بلیت ۳۰۰ هزار تومان اجرای خود را آغاز کرده است، با مجموع ۸ اجرا و میزبانی از ۳ هزار و ۴۱۵ مخاطب (با احتساب بلیت تمام‌بها، نیم‌بها، تخفیف‌دار و مهمان) توانست به فروشی معادل ۷۸۸ میلیون و ۵۴۰ هزار تومان دست پیدا کند.

نمایش «روال عادی» به کارگردانی کیارش رُست که اجرای خود را از ۳۰ فروردین در تالار چهارسو، با ظرفیت۱۳۲ نفر و قیمت بلیت ۱۸۰ هزار تومان آغاز کرده است، با مجموع ۸ اجرا و میزبانی از ۶۰۴ مخاطب توانست به فروشی معادل ۸۴ میلیون و ۲۷۶ هزار تومان برسد.

نمایش «توقف اتانازی» به کارگردانی محمدرضا عطایی فر که اجرای خود را از ۲۳ فروردین در تالار چهارسو با ظرفیت۱۳۲ نفر و قیمت بلیت ۱۸۰ هزار تومان آغاز کرده است، با مجموع ۱۴ اجرا و میزبانی از ۱ هزار و ۱۱۰ مخاطب، توانست به فروشی معادل ۱۵۵ میلیون و ۴۳۰ هزار تومان دست پیدا کند.
نمایش «آن بُرد» به کارگردانی مهدی زندیه و آیدین تمبرچی نیز که اجرای خود را از ۲۳ فروردین در تالار قشقایی ساعت ۱۸ با ظرفیت ۹۶ نفر و قیمت بلیت ۱۷۰ هزار تومان آغاز کرده است، با ۱۶ اجرا و میزبانی از ۱ هزار و ۳۹۶ مخاطب، فروشی معادل ۲۱۲ میلیون ۲۹۶ هزار تومان داشته است.

نمایش «پس از» به کارگردانی مرتضی کوهی نیز که اجرای خود را از ۲۳ فروردین در تالار قشقایی، با ظرفیت ۹۶ نفر و قیمت بلیت ۱۴۰ هزار تومان آغاز کرده است، با ۱۴ اجرا و میزبانی از ۱ هزار و ۲۰۵ مخاطب به فروشی معادل ۱۳۸ میلیون و ۸۸۰ هزار تومان دست پیدا کند.

نمایش «آبی گونه» به کارگردانی کاوه مهدوی که از ۲۳ فروردین در تالار سایه با ظرفیت ۷۲ نفر و قیمت بلیت ۱۵۰ هزار تومان اجرای خود را آغاز کرده است، با مجموع ۱۴ اجرا و میزبانی از ۵۱۶ مخاطب به فروشی معادل ۵۳ میلیون و ۹۲۵ هزار تومان دست پیدا کند.

نمایش «کان لم یکن» به کارگردانی سید علی موسویان که از ۲۶ فروردین در تالار سایه با ظرفیت صندلی ۷۲ نفر و قیمت بلیت ۱۵۰ هزارتومان روی صحنه رفته است، با ۱۲ اجرا، ۳۰۲ مخاطب جذب کرده و به فروشی معادل ۲۷ میلیون و ۵۱۹ هزار تومان دست یافته است.

نمایش «نظام ابن عربی» به کارگردانی یاسمین عباسی که از ۲ اردیبهشت‌ماه در کارگاه نمایش با ظرفیت صندلی ۲۶ نفر و قیمت بلیت ۱۰۰ هزارتومان به صحنه رفته است، با ۶ اجرا میزبان ۱۲۳ مخاطب بوده و به فروش ۹ میلیون و ۹۰ هزار تومان دست پیدا کرده است.
در تماشاخانه سنگلج، نمایش «سلطان عمرا بمیرد» به کارگردانی محمدجواد کبودرآهنگی که از ۴ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ به صحنه رفته است؛ چهارمین اجرای خود را پشت سر گذاشت و در مجموع، میزبان ۱۵۷ تماشاگر بوده است. این نمایش با احتساب بلیت‌های تمام بها، نیم بها، میهمان و تخفیف دار با بلیت ۱۰۰ هزار تومانی و ظرفیت سالن ۲۳۶ نفری، مبلغ ۱ میلیون و ۹۹۰ هزار تومان فروخته است.

همچنین نمایش «شاماران» به کارگردانی ساسان شکوریان نیز که اجرای خود را از ۲۲ فروردین‌ماه ۱۴۰۳ آغاز کرده است؛ با ۱۵ اجرا توانسته است ۴۹۸ تماشاگر را به تماشاخانه سنگلج جلب کند. این نمایش با احتساب بلیت‌های تمام بها، نیم بها، میهمان و تخفیف دار با بلیت ۸۰ هزار تومانی و ظرفیت سالن ۲۳۶ نفری، توانسته مبلغ ۲۲ میلیون و ۲۸۰ هزار تومان بفروشد.

در تالار هنر، نمایش «انگشتر اسرارآمیز» به کارگردانی میثم یوسفی که از ۳ اسفندماه ۱۴۰۲ با ظرفیت ۲۴۴ نفری به صحنه رفته است؛ با ۶ اجرا و قیمت بلیت ۱۰۰ هزار تومان، توانست ۶۰۱ تماشاگر را جلب کند و به فروش ۴۴ میلیون و ۱۲۱ هزار تومان دست پیدا کند.

همچنین نمایش «آکادمی پرندگان» به کارگردانی حسین مزینانی که از ۲۲ فروردین‌ماه ۱۴۰۳ در تالار هنر با ظرفیت ۲۴۴ نفری به صحنه رفته است؛ با ۱۵ اجرا و قیمت بلیت ۱۰۰ هزار تومان، توانسته ۷۶۱ تماشاگر را جلب کند و به فروش ۵۰ میلیون و ۶۴۴ هزار تومان دست پیدا کند.

نمایشنامه‌خوانی «پینوکیو» به کارگردانی داود زارع که ۷ اردیبهشت‌ماه در تالار هنر با ظرفیت ۲۴۴ نفری انجام شد، با ۱ اجرا و قیمت بلیت ۸۰ هزارتومان، توانست ۲۴۴ تماشاگر را به سالن جلب کند و به فروش ۱۹ میلیون و ۸۸۸ هزار تومانی برسد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دلایل حذف یک سریال از پلتفرم‌های ایرانی
  • دلایل حذف یک سریال از پلتفرم‌ها ایرانی
  • برای کار التماس نمی‌‌کنم
  • فروش نمایش «گالیله» از مرز ۷۰۰ میلیون گذشت
  • شازده کوچولو به روایت عکس
  • عکس | واکنش بازیگر نقش روناک به قسمت آخر سریال نون خ
  • عکس| واکنش بازیگر روناک به قسمت آخر سریال نون خ
  • مجید و آقا معلم قصه‌های مجید پس از ۳۴ سال
  • نصرتی: می‌توانیم به آسیا برسیم
  • تغییر چهره بازیگر «پایتخت» بعد از ۵ سال/ عکس